Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τάσος Χαλκιάς κατά Μαλέσκου: «Ήταν μια προσβολή που ούτε κατάλαβε ότι την έκανε»

«Όταν είσαι οικοδέσποινα πρέπει να είσαι ευγενέστατη και πάνω απ’ όλα πρέπει να γνωρίζεις ποιον καλείς στο σπίτι σου», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με έχει ενοχλήσει που είπαν ότι είμαι σεξιστής, όταν αποκάλεσα μία συνάδερφό σας “κούκλα μου”. Από θαυμασμό την είπα έτσι. Όλη η ιστορία ήταν μια κακή επικοινωνία. Είναι νέα στη δουλειά, πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα.

Όταν είσαι οικοδέσποινα πρέπει να είσαι ευγενέστατη και πάνω απ’ όλα πρέπει να γνωρίζεις ποιον καλείς στο σπίτι σου. Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που ούτε κατάλαβε ότι την έκανε», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Τι να μιλήσουμε; Πότε να μιλήσουμε; Όταν πήγα στο σίριαλ ο Πέτρος δεν είχε συλληφθεί, μόνο ψίθυροι υπήρχαν, όπως υπήρχαν και παλιότερα. Όταν μου πρότειναν τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη του τηλεφώνησα και του το είπα και μου είπε “να πας”. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, θα δω εάν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω και πάλι μαζί του».

Για τη σύζυγό του, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Γνωριστήκαμε στη σχολή και από τότε δεν ζήσαμε μακριά. Εξακολουθούμε και είμαστε μαζί παρόλο που τώρα δεν ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, για πρακτικούς λόγους. Έχουμε ένα σπίτι, μένει και η κόρη μας μαζί μας. Εγώ δεν κοιμάμαι κάθε μέρα εκεί, έχω ένα γραφείο και μένω κοντά στη σχολή που είχα. Η σχολή μου έχει αφήσει χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Τα έχω χάσει όλα, και το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου και του γιου μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου