Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι θέσεις της βασιλικής οικογένειας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ – Πού θα καθίσουν Χάρι και Μέγκαν

Αντίστροφη μέτρηση για την εξόδιο ακολουθία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ και ήδη έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Το πλάνο των θέσεων στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ καθορίστηκε σχεδόν τελευταία στιγμή, καθώς μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν ήταν γνωστό ποιος θα κάτσει πού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα Πάρκερ θα κάτσουν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Αβαείου του Ουέστμινστερ. Δίπλα τους θα είναι ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιόρκ, Άντριου, και δίπλα ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγό του.

Κατά μήκος του διαδρόμου θα κάθονται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, και δίπλα τους ο Πίτερ Φίλιπς με τους Ζάρα και Μάικ Τίνταλ.

Ακριβώς πίσω από τον βασιλιά θα κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ να κάθεται πίσω από την Καμίλα και δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί στη 14η σειρά πίσω από τον βασιλιά, πίσω από τον εκπρόσωπο της Πολωνίας και μπροστά από αυτόν της Τσεχίας. Η Τζιλ Μπάιντεν θα έχει δίπλα της τον εκπρόσωπο της Ελβετίας ενώ ακριβώς απέναντι από το ζεύγος Μπάιντεν οι θέσεις γράφουν Δημοκρατία της Κορέας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου