Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη»

"Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες".

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας και με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ Άγρια Γη, στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα.

Ο Γιώργος Κιμούλης και η δικαστική διαμάχη που έχουν μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα τους.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας», είπε η Ζέτα Δούκα.

«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου