Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά για το ρόλο της και τη συνεργασία με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί», λέει η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Ηλιάνα Μαυρομάτη. 

Η ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για το ρόλο της Ζέτας, τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται.

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είπε στη συνέχεια: «Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ηλιάνα Μαυρομάτη ανέφερε: «Με φλερτάρουν διακριτικά μέσω social. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Κάνω γυμναστική και προσέχω τα μαλλιά μου. Επιθυμώ εδώ και χρόνια να κάνω παιδί. Δεν έχει υπάρξει ο άνθρωπος που θα με εμπνεύσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου