Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της Ντένης Μαρκορά»

«Έχω μέσα στην καρδία μου τον Νίκο Σεργιανόπουλο», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Λάμψη και τους Δύο Ξένους.

«Όταν έπαιξα στη Λάμψη ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τότε. Είχα μόλις βγει από τη σχολή, έπαιζα σε ένα σίριαλ που έκανε 70% τηλεθέαση και έβγαλα εξαιρετικά χρήματα. Το κλίμα στη Λάμψη ήταν πάρα πολύ κάλο. Τουλάχιστον αυτό που βίωσα εγώ. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν λίγο μπαμπάς. Ήταν αυστηρός, άλλα κυρίως με τον εαυτό του. Πολλές φορές όμως μας επιβράβευε», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για τους Δύο Ξένους, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε: «Θυμάμαι την Ντίνα Κώνστα όταν ερχόταν το πρωί στα γυρίσματα που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαμε σαν εικόνα για την Ντένη Μαρκορά. Μέσα σε μία ώρα είχε μεταμορφωθεί εντελώς και είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Έχω μέσα στην καρδία μου τον Νίκο Σεργιανόπουλο».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε επίσης: «Θα ήθελα να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που να μην είναι κοντά στην εμφάνιση μου. Δηλαδή να μην παίζω την όμορφη, την πλούσια. Πέρυσι είχα υποδυθεί μία χαροκαμένη μάνα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Ήταν δύσκολος ρόλος άλλα μου άρεσε που τσαλακώθηκα τόσο πολύ».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Είμαι 54 ετών. Θεωρώ ότι αν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδιά ή να υιοθετήσει, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα. Τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω κάτι κοντά σε έμενα. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο η ένα μουσικό παιχνίδι για παράδειγμα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου