Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αλέξανδρος Παρθένης: «Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτα στο Survivor και θα ήθελα να ξαναπάω»

"Αν μου γίνει η πρόταση για το All Star Survivor θα έφευγα με μεγάλη μου χαρά" ομολόγησε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης στην κάμερα του Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Παρασκευής.

Το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο Survivor, την πιθανή συμμετοχή στο All Star καθώς και την διαπραγμάτευση που δεν έκανε όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρόταση για το All Star Survivor δεν μου έχει γίνει. Ήταν ένα από τα κόνσεπτ που μου άρεσαν έτσι κι αλλιώς όταν το έβλεπα σαν θεατής, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω πραγματικά το είχα χαρεί γιατί είμαι ένας άνθρωπος που και την κακουχία την μπορώ και την πείνα την μπορώ. Απλά έφυγα πάρα πολύ και αν έχω ένα απωθυμένο είναι ότι θα ήθεκα να ξαναγυρίσω για να το ζήσω λίγο παραπάνω. Επομένως αν μου γίνει η πρόταση θα έφευγα με μεγάλη μου χαρά».

Δειτε το βιντεο εδω

«Και την πρώτη φορά πήγα για την εμπειρία, για το παιχνίδι και όχι για τα χρήματα. Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτα. Ούτε τα χρήματα που θα έπαιρνα ούτε τον χρόνο που θα έμενα» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Παρθένης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου