Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αντώνης Λουδάρος: «Πολύ λίγο έκανα τηλεόραση και οι άνθρωποι είναι τέρατα»

Ένιωσα και πισώπλατα μαχαιρώματα ομολογεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Πρωινού Μας στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην τηλεόραση και δη στο κομμάτι της παρουσίασης οπότε και συμμετείχε σε εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τηλεόραση θα ξανάκανα με μεγάλη χαρά. Στην τηλεόραση όμως έχω να πω ότι οι άνθρωποι είναι τέρατα ενώ στο θέατρο δεν ήμαστε έτσι. Πολύ λίγο έκανα τηλεόραση και οι άνθρωποι είναι τέρατα! Τέρατα! Τέρατα! Εσείς είστε φωτεινές εξαιρέσεις. Επειδή υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός και η πίτα είναι συγκεκριμένη, εγώ ένιωσα και πισώπλατα μαχαιρώματα».

«Όχι σε μένα αλλά το έβλεπα να γίνεται! Να βράζει ένα καζάνι και να κάνουν απ’ έξω ότι είναι όλα τέλεια. Έλα τώρα, τα ξέρεις πολύ καλά εσύ» πρόσθεσε, με νόημα, ο Αντώνης Λουδάρος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι όλη η τηλεόραση έτσι. Έχω συνεργαστεί με όλη την ελληνική τηλεόραση και τους πάντες. Γνωρίζω και δεν είναι όμως έτσι» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου