Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Απαρηγόρητη η Κλέλια Πανταζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Τον είχα σαν παράδειγμα»

"Προσπαθώ να τον κάνω εικόνα να κάθεται και να γράφει, να να οργανώνει τη σκέψη του για να αφήσει όλο αυτό το σημείωμα σε εμάς" εξομολογήθηκε η Κλέλια Πανταζή.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο βρέθηκε η Κλέλια Πανταζή το βράδυ της Κυριακής.

Η γνωστή αθλήτρια εκφράστηκε με λόγια καρδιάς για τον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη , την μακρόχρονη φιλία τους αλλά και το τόσο πρόωρο φευγιό του.

Ειδικότερα, μέσα σ εόλα, η Κλέλια Πανταζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω έτσι για τον Αλέξανδρο, έχει σκάσει σαν βόμβα η είδηση και ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Τον γνώρισα την ημέρα που πήρα το Ολυμπιακό μου μετάλλιο καθώς το βράδυ πήγαμε για τη συνέντευξη στο στούντιο της ΕΡΤ και εκεί έπαιξαν την ανασκόπηση της ημέρας με τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών. Εκεί είδα σε βίντεο ένα παλικάρι πεσμένο στο ταπί του αγώνα να φωνάζει «έσπασε, μαμά μου, έσπασε». Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να πάω να τον βρω στο Ολυμπιακό χωριό, να προσπαθήσω με την παιδικότητα μου να του περάσω λίγη χαρά και νιώσει καλύτερα».

«Ήταν όλη η στάση ζωής που είχε… Το ήθος του, η γενναιοδωρία του. Συνομιλούσαμε και λέγαμε τι ωραία που τα είπε εκεί ή στο άλλο και προσπαθούσε ο ένας να αντιγράψει τον άλλον. Τον είχα σαν παράδειγμα σε πολλά πράγματα».

«Προσπαθώ να τον κάνω εικόνα να κάθεται και να γράφει, να να οργανώνει τη σκέψη του για να αφήσει όλο αυτό το σημείωμα σε εμάς. Πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν για εκείνον, για την γυναίκα του, για τα παιδιά του. Έχω γιο στην ηλικία του Αλέξανδρου και καταλαβαίνω την αγωνία του να θέλει να κερδίσει μέρα και μέρα για να μπορέσει να ζήσει περισσότερο τα παιδιά του και να έχουν αναμνήσεις από εκείνον» πρόσθεσε η Κλέλια Πανταζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου