Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Χριστίνα Ορφανίδου: «Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση για την υπόθεση μου»

"Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος" υπογραμμίζει η Χριστίνα Ορφανίδου.

Την Χριστίνα Ορφανίδου φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης ύστερα από την δικαστική δικαίωση για την πρώην παίκτρια του Big Brother στην υπόθεση του revenge p0rn. 

«Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Έγινε ένα βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Ειδικότερα, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε πως «νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε προς το παρόν είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα».

«Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική που δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους » συμπλήρωσε η Χριστίνα Ορφανίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου