Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Χρύσα Παπά: «Απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες»

«Κάποιες φορές με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν πάνω μου όταν είμαι έξω για φαγητό ή ποτό», λέει η Χρύσα Παπά.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Χρύσα Παπά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Γη της Ελιάς, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες διστάζουν να μου μιλήσουν ή με πλησιάζουν γιατί με αναγνωρίζουν.

Κάνω το πρώτο βήμα, αλλά φροντίζω να το αποφεύγω γιατί είναι πολύ ωραίο να κάνει το πρώτο βήμα ένας άνδρας. Στην αρχή μίας σχέσης προστατεύω την ερωτική μου ζωή από τις κάμερες, ακόμα και από τον περίγυρο μου», είπε αρχικά η Χρύσα Παπά.

Η δημοσιότητα που γνώρισε μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν σοκαριστική για εκείνη, όπως λέει η Χρύσα Παπά: «Κάποιες φορές με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν πάνω μου όταν είμαι έξω για φαγητό ή ποτό. Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες. Στην αρχή στεναχωριόμουν, τώρα αδιαφορώ».

Η Χρύσα Παπά είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι γεννήθηκα για να κάνω αυτό το επάγγελμα. Έχω σπουδάσει μουσικοθεραπεία, αλλά η ψυχή μου χαίρεται με την υποκριτική. Νιώθω πολλή χαρά που είμαι στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” και που είμαι ξανά στο Mega μετά από τόσα χρόνια. Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της Εύας και θα κάνει αρκετές προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με τον Στάθη».

Κλείνοντας, η Χρύσα Παπά είπε: «Ονειρεύομαι να ζήσω σε ένα νησί και να απολαμβάνω τη φύση χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψω τη δουλειά μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου