Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Χρύσπα: «Δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία γιατί ήταν έξω από το σπίτι δημοσιογράφοι»

«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο θέλεις να το ζήσεις και να πενθήσεις» δήλωσε η Χρύσπα.

Για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα με συνέταιρο τον σύζυγό της, μίλησε η Χρύσπα. Συγκεκριμένα όπως λέει πρόκειται για ένα εστιατόριο, το οποίο ήταν και ο λόγος που φέτος το καλοκαίρι έμεινε στην Αθήνα και δεν πήγε στο νησί της, την Αίγινα.

Η ίδια μίλησε και για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν «έφυγε» από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία, καθώς υπήρχαν δημοσιογράφοι έξω από το σπίτι της.

«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο θέλεις να το ζήσεις και να πενθήσεις» λέει.

Η Χρύσπα είναι παντρεμένη 12 χρόνια και δηλώνει πως ο «τέλειος γάμος» δεν ήταν ποτέ στο μυαλό της. «Παρ’ όλα αυτά δεν έχω μετανιώσει για αυτήν την επιλογή μου και κάθε μέρα που περνά είμαι ακόμα πιο χαρούμενη» συμπληρώνει.

Αναφορικά με τα μελλοντικά της σχέδια στη μουσική αποκάλυψε πως ο επόμενος δίσκος της θα αποτελείται με δικά της τραγούδια σε στίχους και μουσική, ενώ θα εμφανίζεται τον χειμώνα στον Βόλο, στο «Πρεμιέρα».

Η Χρύσπα έγινε ευρέως γνωστή με το κομμάτι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» και δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο κόσμος το τραγουδά ακόμη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου