Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίαζε την 7χρονη αδελφή της γυναίκας του – Το παιδί το εξομολογήθηκε στη δασκάλα

Καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση

Σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, κατά συγχώνευση καταδικάστηκε 45χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης, και μάλιστα πολύτεκνος, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ετεροθαλή αδερφή της γυναίκας του από όταν ήταν 7 χρονών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στις αρχές του 2022 η μαθήτρια δημοτικού αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της στη δασκάλα της και της αποκάλυψε ότι από όταν ήταν 7 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Α’ δημοτικού, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον άνδρα της ετεροθαλούς αδερφής της.

Ο 45χρονος σήμερα, κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, τόσο μέσα στο σπίτι όσο επίσης στο αυτοκίνητο, σε αποθήκες και χωράφια.

Το κοριτσάκι αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, έχει οριακή νοημοσύνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, και τους τελευταίους μήνες πριν βρει τη δύναμη να μιλήσει, είχε αλλάξει συμπεριφορά, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τη δασκάλα. Είναι συγκλονιστικό, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ότι το παιδί ξέσπαγε με το παραμικρό σε κλάματα, ενώ «βρεχόταν» στο καρεκλάκι του, μέσα στην τάξη.

Ο 45χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες και υποστήριξε ότι το κοριτσάκι πιθανότητα θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο επειδή την είχε μαλώσει η αδερφή της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Για «ηχηρό μήνυμα της δικαιοσύνης» έκανε λόγο ο δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Σπύρος Βρέντζος, υπογραμμίζοντας ότι η προστασία των ανηλίκων είναι αδιαπραγμάτευτη και η παραδειγματική τιμωρία των δραστών παραμένει μονόδρομος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου