Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Πουλόπουλος κατά Παπανώτα για Γκουντάρα: «Έχει παιδιά ο άνθρωπος»

«Δεν είναι μόνος του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν είναι μόνος του όμως, όταν ακούγεται αυτό το πράγμα δημόσια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, ο κόσμος τα καταλαβαίνει όλα. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για κανέναν», αρκέστηκε να πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Είναι ένα χιούμορ το οποίο δεν γνωρίζω ποιος είναι ο αποδέκτης, που απευθύνεται αυτό το χιούμορ. Εγώ δεν γέλασα. Το χειρότερο είναι ότι όταν λες κάτι, το οποίο μπορεί να είναι αστείο που αφορά όμως την προσωπική ζωή του άλλου κι έναν γάμο στην προκειμένη περίπτωση, επειδή τα ακούν όχι μόνο ο Γρηγόρης, αλλά και διάφοροι άλλοι, συγγνώμη, αλλά δεν είναι πλάκα.

Δεν είναι μόνος του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν είναι μόνος του όμως, όταν ακούγεται αυτό το πράγμα δημόσια. Δεν είναι ότι τον έπιασε κάποιος και του είπε ένα αστείο στο μπαρ, στο καφενείο. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Έχει παιδιά ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνετε; Να το κάνουμε τόσο λιανά;».

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ υποκριτικά δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου. Πίνω καφέ με αυτούς που θέλω να πιω και λέω καλημέρα σε αυτούς που θέλω να πω», είπε επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου