Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Στάνκογλου: «Την είχα ερωτευτεί σε ένα σκυλκάδικο, 20 χρόνια μεγαλύτερη μου»

"Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει" ομολόγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παραγωγή, «Ζορμπάς» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την εμπειρία του στα σκυλάδικα της επαρχίας αλλά και την επιτυχία της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Ειδικότερα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο «Αυτή η νύχτα μένει» που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους».

«Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις».

Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλκάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου.

Δειτε το βιντεο εδω

 Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει» πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου