Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Βαρδής: «Έγραφαν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχω στο χώρο, ότι δεν έχω κάνει τίποτα»

«Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

«Με τον Λιανό είμαστε 12 χρόνια μαζί, περισσότερα χρόνια απ’ όσα είμαι με τη γυναίκα μου. Η διαφωνία μου με τον Γιώργο στα live είναι ότι εγώ δεν θέλω να κοιμάμαι εκτός Αθηνών, θέλω να γυρίζω πίσω. Υπήρχε πάντα μια αόρατη προστασία λόγω του πατέρα μου, δεν θα μπορούσαν να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο.

Ακόμα διαβάζω πικρόχολα σχόλια “ποιος είναι αυτός”, “δεν έχει κάνει τίποτα”, “δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο χώρο”. Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής. Υπάρχουν παιδιά τραγουδιστών που αξίζουν και κάποια που  δεν θα έπρεπε να είναι τραγουδιστές», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε επίσης: «Ο πατέρας μου έφυγε με το παράπονο ότι δεν έπαιζαν τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο. Έχω ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου, αλλά με φοβίζει ότι μπορεί να μην παιχτούν στο ραδιόφωνο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου