Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είπα ότι οι Άγριες Μέλισσες είναι σαπουνόπερα, σιγά το ωά»

"Καταπέλτης" ο Γιώργος Γιαννόπουλος για όλους και όλα...

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Τετάρτης. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο κάπνισμα, το οποίο και έχει αποβάλει πια από τη ζωή του, όσο και τις οικονομικές του απολαβές από τηλεοπτικές και θεατρικές συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάπνιζα πάνω από τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αλλά το έχω κόψει εδώ και έντεκα χρόνια και είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου. Κολυμπούσα και στα πρώτα πέντε μέτρα έβγαζα μια μαυρίλα, ας το πω για να σιχαθεί και ο κόσμος, ένα πράγμα μαύρο, αυτό το χλεμπονιάρικο που λέμε και έβγαζα μια μαυρίλα που αναρωτιόμουν αν ήταν δικό μου πράγμα. Ντροπή είναι αυτό».

«Δεν έχω χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά. Πάντα καταφέρνω και παίρνω αυτό που θέλω. Έχω ζήσει ευτυχισμένος με πολλές χιλιάδες ευρώ στην τσέπη ή στην τράπεζα και έχω ζήσει και με μηδέν ευρώ και κυριολεκτώ και έχω αισθανθεί ίσως και μεγαλύτερη ευτυχία».

«Τον τελευταίο καιρό έχει αναπαραχθεί μία συνέντευξη που είπα για τις Άγριες Μέλισσες ότι είναι μια καταπληκτική και προσεγμένη δουλειά που δεν παεύει να είναι μια καθημερινή δουλειά. Που η καθημερινή σειρά λέγεται σαπουνόπερα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει τώρα μόδα η καθημερινή σειρά και εγώ σε καθημερινή θα παίξω. 

Δειτε το βιντεο εδω

Κάποιοι συνάδελφοι που νομίζουν ότι είναι ποιοτικοί, οι ίδιοι εργαλειοποιούν την ιστορία της σαπουνόπερας.» συμπληρωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου