Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η Φαίη Σκορδά στέλνει σαφές μήνυμα για τον Άγγελο Βουράκη

"Αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα", είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Άγγελος Βουράκης είναι ένα από τα πρόσωπα με τα οποία έχει ασχοληθεί έντονα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες. 

Στο πλαίσιο διορθωτικών κινήσεων που γίνονται σε διάφορα προγράμματα του σταθμού, οι πληροφορίες λένε πως έχει διατυπωθεί η άποψη ότι η παρουσία του στο Πρωινό μας θα πρέπει να γίνεται στο δικαστικό ρεπορτάζ και όχι γενικότερα στο πάνελ.

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα, για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω του και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”», είπε η Φαίη Σκορδά. Ο Άγγελος Βουράκης απάντησε χαμογελώντας: «Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε».

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή τον ξέρω λίγο καιρό αλλά έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Σε θεωρώ εξαιρετικό συνεργάτη και δεν θέλω ποτέ να σε χάσω», τόνισε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή», απάντησε ο Άγγελος Βουράκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου