Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Η Κάτια Δανδουλάκη απαντά στον Χρήστο Πολίτη μέσω Αφροδίτης Γραμμέλη με… απόλυτη σιωπή

"Σιωπή. Καλύτερα σιωπή. Αυτή τη στιγμή μόνο σιωπή".

Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστος Πολίτης βρίσκονται σε δημόσια κόντρα το τελευταίο διάστημα, η οποία απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις την τρέχουσα εβδομάδα.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα.

Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Δευτέρας.

Μία μέρα μετά, ο Χρήστος Πολίτης έδινε σκληρή ανάρτηση μέσα από την ιστοσελίδα news247: «Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ.  Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλικη μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό».

Το πρωί της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας, μετέφερε το μήνυμα που της έστειλε η Κάτια Δανδουλάκη στο κινητό.

«Μίλησα με την Κάτια Δανδουλάκη. Σιωπή. Καλύτερα σιωπή. Αυτή τη στιγμή μόνο σιωπή. Επικοινώνησα με την Κάτια τώρα, δεν θέλει να πει το παραμικρό. Σε αυτή τη φάση θεωρεί ότι η μοναδική και αδιαπραγμάτευτη επιλογή είναι η απόλυτη σιωπή», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου