Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Η Τατιάνα Στεφανίδου για τη σύλληψη του 34χρονου: «Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Δείτε όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στη «Super Κατερίνα».

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής T Live για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα στη «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Τα νεότερα στοιχεία είναι ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια και άλλα εντάλματα. Δεν γνωρίζουμε αν θα εκτελεστούν σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα, πάντως και αναμένονται κι άλλες συλλήψεις. Αυτό είναι δεδομένο. Αναφορικά με τους 3 συλληφθέντες, ο ένας, ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φαινόταν να έχει μία προτίμηση σε ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με όσα ανέδειξε το δικό μας ρεπορτάζ.

Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνοντας και τη δραστηριότητά του σε άλλα social, εντοπίσαμε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε ένα κοριτσάκι του δημοτικού, σύμφωνα με τα στοιχεία του προφίλ του παιδιού, αν αυτά είναι αληθινά» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει ακόμα ένας, ο λεγόμενος επαγγελματίας, τον οποίο συνέλαβαν στο αεροδρόμιο. Αυτόν τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα και σας το δίνω κατά αποκλειστικότητα. Αυτός έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα εκτιμηθεί και κατά πόσο επηρέαζε την κρίση του. Δε μπορώ να πω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι επιβεβαιωμένο από συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μιλάμε για εκείνον που φέρεται ότι είναι επιχειρηματίας. Αυτός, που είναι 34 ετών, έχει από ένα πολύ συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται στις παθήσεις πολύ συγκεκριμένη διάγνωση και έχει αγωγή. Η αγωγή αυτή του επιτρέπει να έχει σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο ένα τέτοιο άτομο με τέτοια διάγνωση έχει ορθή κρίση. Αυτό θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή μίλησα με γιατρούς που έχουν αυτή την ειδικότητα, με τα στοιχεία που τους είπα, με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα».

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε: «Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της δικογραφίας, οι βιασμοί του παιδιού από τον 53χρονο γίνονταν στο υπόγειο του καταστήματος. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος καταγεγραμμένος βιασμός της ανήλικης μέσα στο κατάστημα. Όλα τα στοιχεία μέχρι αυτή την ώρα αφορούν σε επαφές που γίνονταν κυρίως μέσα σε αυτοκίνητα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου