Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Καρδίτσα: Δολοφόνησαν με φόλες δύο σκυλιά του – Τους επικήρυξε με 2.000 ευρώ

«Έχω ένα παιδί 2,5 ετών, οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούσε να το πάρει και να το βάλει στο στόμα του» είπε

Δολοφονημένα βρήκε δύο σκυλιά του -γερμανικά ποιμενικά- ο κ. Τάσος που ζει στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να επικηρύξει τους δράστες για 2.000 ευρώ. Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για το όνειρο που είχε και βούρκωσε όταν είπε ότι τις φόλες θα μπορούσε να τις είχε βρει ο μόλις δύο ετών γιος του.

«Ασχολούμαι με τα ποιμενικά εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν από μικρό παιδί ερωτευμένος με αυτά τα σκυλιά. Κατάφερα με τη γυναίκα μου να αποκτήσουμε τέσσερα. Όνειρο ζωής ήταν να πάρω ένα κτήμα και να έχω τα σκυλάκια μου εκεί, να το κάνω πάρκο και για τα παιδιά μου. Εδώ και ενάμισι χρόνο κατάφερα να πάρω ένα χωράφι μακριά από τα σπίτια, για να μην ενοχλούν τα σκυλάκια» είπε.

«Δεν έχουν πειράξει κανέναν»

Ο κ. Τάσος δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν ο μικρός γιος του άγγιζε τις φόλες.

«Δεν είναι φύλακες τα σκυλιά μου, είναι κοινωνικοποιημένα και μεγαλωμένα στο σπίτι. Δεν έχω κάτι για να φυλάξουν τα σκυλιά… Πάρκο προσπαθούσα να κάνω. Πέταξαν φόλες μέχρι και στην είσοδο, προφανώς για να είναι σίγουροι. Έχω ένα παιδί 2,5 ετών, οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούσε να το πάρει και να το βάλει στο στόμα του» είπε.

«Δεν ενόχλησαν κανένα τα σκυλάκια μου, δεν έχουν πειράξει κανέναν. Τόσα χρόνια που τα είχα στο σπίτι όλοι τα ξέρουν. Είναι ηθική η ζημιά. Τα σκυλάκια αυτά είναι μέρος της οικογένειάς μου» πρόσθεσε.

Ο άνδρας έχει επικηρύξει τους δράστες με 2.000 ευρώ, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου