Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

«Καταπέλτης» η Ναταλί Κάκκαβα: «Στον ΣΚΑΪ μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν»

"Ανθρωπος της παραγωγής με πήρε στις τέσσερις τη νύχτα και με ξέσκισε" τόνισε, μέσα σε όλα, η Ναταλί Κάκκαβα.

Λίγ πριν το νέο επεισόδιο του J2US, η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει με πολύ αιχμηρό λόγο για την περσινή της συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές λέξεις και οι δύο. Όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό να το πω έτσι απλά, όμορφα και στρογγυλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό και προφανώς δεν έχει μιλήσει και ο Γρηγόρης για όλο αυτό. Σκεφτόμουν αν σήμερα είναι καλό το timing για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

«Εξαρτάται τι πρόταση αρχική σου έχουν κάνει και τελικά τι υλοποιείται από αυτό που σου έχουν προτείνει. Η παρουσίαση λοιπόν όσον αφορά το Big Brother. Η αρχική πρόταση ήταν πως «θέλουμε ένα δίδυμνο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις» ενώ πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι για να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε όμως στο πρώτο live και μας λένε, «δεν θα παρεκκλίνετε από το autocue ούτε στο και»! Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες και δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο τόσο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις τέσσερις τη νύχτα και με ξέσκισε. Άρα όλο το κομμάτι που αφορά στο θέμα της πρότασης, ναι, μπορεί να μας δόθηκε μια ευκαιρία αλλά εγώ το βλέπω ότι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν διότι αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας» συμπλήρωσε η Ναταλί Κάκκαβα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου