Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η ηγουμένη Φιλαρέτη κρύβει μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα»

«Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω το πρόγραμμα μίας μοναχής», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου. 

Η ηθοποιός μίλησε για το Μαύρο Ρόδο, την πρώτη συνάντηση με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου και τα μυστικά της ηγουμένης Φιλαρέτης, που θα αποκαλυφθούν.

«Είναι τύχη να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και τον Αναγνωστόπουλο. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο είναι γιατί με ιντρίγκαρε η ηρωίδα. Μία κυρία μου έγραψε στο ίνσταγκραμ να μη λέω το Θεό “ανώτερη δύναμη” άλλα με το όνομα Του. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από ονόματα. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, έτσι όπως έχει γραφτεί, είναι μία ιδανική γυναίκα της θρησκείας που έχει αποφασίσει να είναι μονάχη», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε στη συνέχεια: «Είπα στον Καραγιάννη να είναι καλά που έχει χτίσει ένα μοναστήρι από την αρχή. Όταν με συνάντησε για πρώτη φορά η Φωτεινή έτρεξε και μου φίλησε το χέρι. Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω το πρόγραμμα μίας μοναχής για να μπορέσω να το μεταφέρω στη μικρή οθόνη.

Μία από τις πρώτες προτάσεις που μου έμαθε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρή ήταν “ο Θεός είναι αγάπη”. Έχω εικόνα να χτυπούν την πόρτα μας φοιτητές από την Αφρική και να τρώνε μαζί μας. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, κρύβει μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα. Όταν κουβαλάς το έτοιμο υλικό δεν πάει χαμένο ποτέ. Στην ταινία “Melina’s Dream” που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, έπαιξα την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου