Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο – Τους έκλεισε το τηλέφωνο

"Δεν μπορεί να δικαιολογήσιε τα αδικαιολόγητα του πελάτη του¨ τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, δικηγόρου του 34χρονου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Αφορμή στάθηκε αρχικά η δήλωση της συναδέλφου του κ. Θεοδωρόπουλου, σε σχέση με την εμφάνιση της ανήλικης, αλλά στην πορεία ο δικηγόρος εστίασε στο ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού. «Θα ρωτήσετε την ίδια την κα. Παντελεάκη για την δήλωση που έκανε, ίσως παρερμηνεύτηκε όπως δηλώθηκε σε εσάς ή στο μέσο που την έκανε».

«Αυτή την ώρα κατευθύνομαι γιατί έχω κάνει και γω μήνυση, εκτός από τον κ. Κούγια, στον κ. Κουσουλό. Μήνυση, αγωγή και ασφαλιστικά διότι διέρρευσε την κατάθεση της 12χρονης ο κύριος αυτός, που τον συμπαθείτε εσείς κυρία Καινούργιου από ότι μου έχετε πει. Έχει διαρρεύσει την κατάθεση με λεπτομέρειες και επειδή εσείς είστε αντικειμενική θα πρέπει να πείτε στον κύριο Κουσουλό, μέσα από την εκπομπή σας, γιατί διαρρέει τι καταθέσεις ανήλικης κοπέλας η οποία έχει υποστεί αυτά τα πράγματα».

Η ένταση ανάμεσα στους δύο συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά. «Πάμε στον πελάτη σας που είναι στη φυλακή! Μιλήστε μου για τον πελάτη σας» τόνισε με ένταση η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Το έκλεισε» αναφώνησε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να συμπληρώσει, με απορία, η Κατερίνα Καινούργιου «άρα για να καταλάβω, ο κ. Θεοδωρόπουλος βγήκε απλά σε μας για να κατηγορήσει τον κ. Κουσουλό; Γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσιε τα αδικαιολόγητα του πελάτη του».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου