Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός – Θείος 12χρονης: Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει το κορίτσι

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί»

Σοκάρουν όσα έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητας για τη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης και τη σύλληψη του 53χρονου που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την εξέδιδε τον Κολωνό.

Ο θείος του 12χρονου κοριτσιού αποκάλυψε μέσω του ΑΝΤ1 πως ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι για να έχει μαζί του επαφή.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν.

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε», είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Πρόσωπο από το πολύ κοντινό περιβάλλον της 12χρονης θα κατονομάσει ο 53χρονος

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές”». Σε άλλο σημείο, ο θείος είπε για τις απειλές: «”Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά”».

Τις τρεις εβδομάδες που η αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, το κινητό απαντούσε μια αστυνομικός. «Απάνταγε η αστυνομία σε ό,τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου