Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Κώστας Κωστόπουλος: Δίωξη για βιασμό στον σκηνοθέτη – Τι απαντά ο δικηγόρος του

Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε η εισαγγελία κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου. Σημειώνεται πως πρόκειται για καταγγελία που έκανε ηθοποιός λέγοντας πως ο σκηνοθέτης την βίασε το 2010.

Ο Κώστας Κωστόπουλος είχε κληθεί σε εξηγήσεις από τον εισαγγελέα το περασμένο καλοκαίρι και είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς για βιασμό που του καταλογίζει η ηθοποιός, ενώ είχε προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της.

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο σκηνοθέτης τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, στις αρχές του 2010, όταν, αφού είχαν βγει για δείπνο

της είχε προτείνει να συνεχίσουν το βράδυ τους σε κλαμπ όπου βρίσκονταν κοινοί γνωστοί τους. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο κατηγορούμενος είχε οδηγήσει το όχημα σε απόμερο σημείο.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του σκηνοθέτη

Ο δικηγόρος Νίκος Βιτώρος που έχει αναλάβει την υπόθεση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωσή του όπου κάνει λόγο για ψεύδη και αντιφάσεις: «Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια».

Σημειώνει, δε, πως ο Κώστας Κωστόπουλος «από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση».

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου:

«Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου