Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Θέλω να τσιρίξω, είναι ασύλληπτο»

'Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα" τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα, το πρωί της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια αιχμηρή πλην σαφέστατη τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής της,

«Πάμε Δανάη» στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων από τη Ράνια Τζίμα, η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και είπε τα εξής. «Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια».

«Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου». Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν».

«Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου