Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς έξω από το δικαστήριο: «Εσείς με εκνευρίσατε, εσείς φταίτε»

«Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη προκειμένου να καταθέσει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν απ’ έξω και αναφέρθηκε στο σκηνικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εκνευρίστηκα γιατί βάλατε 25 καλώδια μέσα στα πόδια μου και κόντεψα να τσουρομαδηθώ. Είδατε με τι μεγάλη προσοχή προσπαθώ να ανέβω πάνω μετά από κάποιο χειρουργείο που μου έχει αφήσει κάποια ζητήματα. Που να τα ξέρετε εσείς αυτά και δεν υπάρχει και λόγος», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε στη συνέχεια: «Εσείς με εκνευρίσατε αν θέλετε να ξέρετε. Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Εσείς φταίτε. Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει. Γιο δημοσιογράφο έχω και ξέρω πολύ καλά. Η ερώτηση αν είμαι έτοιμος δεν υπάρχει. Βρίσκομαι εδώ μετά από κλήτευση του εισαγγελέα. Δεν είμαι ούτε από την πλευρά της υπεράσπισης ούτε των κατηγόρων. Είμαι εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσω μετά από κλήτευση του εισαγγελέα».

Ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε επίσης: «Τι θα ερωτηθώ και τι θα καταθέσω, το ξέρω περίπου γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη παράσταση στην οποία ήμουν και εγώ μαζί με τον κύριο Φιλιππίδη και όσα γνωρίζω θα τα πω. θα με ρωτήσουν αν τυχόν ήταν και κάποια κοπέλα εκεί. 

Δειτε το βιντεο εδω

Τα συναισθήματά μου είναι πολύ προσωπικό δεδομένο για να τα πω. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια κοπέλα να γνωρίζω; Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου