Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Μαγνησία: Έσκισαν και κατέβασαν τη σημαία από νηπιαγωγείο – Στη θέση της έβαλαν λάστιχα αυτοκινήτων


«Απαράδεκτη ενέργεια και μάλιστα παραμονή της Εθνικής Επετείου»

Βάνδαλοι στην περιοχή των Καναλίων στη Μαγνησία κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από το προαύλιο του νηπιαγωγείου και στη θέση του ιστού έβαλαν λάστιχα αυτοκινήτων. Το συμβάν έγινε πιθανότατα μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε και το νηπιαγωγείο δεν λειτουργούσε.

Έως και την Παρασκευή το μεσημέρι η ελληνική σημαία κυμάτιζε υπερήφανα στο σχολικό προαύλιο, ενόψει και του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Χθες, νωρίς το πρωί, όταν εκπαιδευτικοί πήγαν στο νηπιαγωγείο, ήρθαν αντιμέτωποι με τον βανδαλισμό. Η ελληνική σημαία έλειπε από τον ιστό και στη θέση της υπήρχαν περασμένα το ένα πάνω στο άλλο, πέντε λάστιχα αυτοκινήτου αναφέρει το taxydromos.gr.

Εκπαιδευτικοί ανέφεραν άμεσα το περιστατικό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και στην Aστυνομία, ενώ το μεσημέρι ενημερώθηκε και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργος Πολύζος. Άμεσα κινήθηκαν οι ενέργειες τόσο από το σχολείο όσο και από τον Δήμο για την παραγγελία νέας σημαίας προκειμένου να αναρτηθεί και πάλι στο σχολείο που προετοιμάζεται για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

«Πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και μάλιστα παραμονή της Εθνικής Επετείου, μιας ημέρας που είναι τόσο σημαντική για όλους μας», σχολίασε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργος Πολύζος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου