Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν είναι θέμα οι ευχές των πρώην συντρόφων μου»

"Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο", λέει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει με ιδιαίτερη προσμονή να υποδεχτεί σε λίγο καιρό το πρώτο της παιδί.

Το βράδυ της Τρίτης, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την παρουσιάστρια κι εκείνη μίλησε για αυτή την περίοδο της ζωής της.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει.

Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο. Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχτηκαν πρώην σύντροφοί της για την εγκυμοσύνη της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το συγκεκριμένο ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά νομίζω ότι όλοι το καταλάβαμε τελικά. Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε, στη σωστή βάση. Δεν είναι θέμα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου