Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Μαρία Μπεκατώρου: «Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν»

"Πιάσαμε την κουβέντα σε μια παρέα όπου είχαμε βρεθεί, πολύ πριν από τις καταγγελίες του Me Too και μου εμπιστεύτηκε το πρόβλημά της" ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα και μίλησε για το Me Too και την περίπτωση μιας κοπέλας που έμαθε πως είχε δεχθεί άσχημη συμπεριφορά.

Θα σε πάω κάπου αλλού, στις καταγγελίες του Me Too που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια. Πώς σχολιάζεις αυτό που συμβαίνει;

Χαίρομαι γιατί επιτέλους ήρθε η εποχή που οι γυναίκες μιλούν. Έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα κι όλοι θα βγουν να μιλήσουν

Σου έχει συμβεί να βιώσεις μια τέτοια συμπεριφορά;

Ευτυχώς όχι.

Σε ανθρώπους στο περιβάλλον σου;

Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας, που όμως δεν ήταν πολύ κοντά μου. Πιάσαμε την κουβέντα σε μια παρέα όπου είχαμε βρεθεί, πολύ πριν από τις καταγγελίες του Me Too και μου εμπιστεύτηκε το πρόβλημά της. Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε ο κορονοϊός, αλλά υπάρχει πολλή αγριότητα γύρω μας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου