Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

Όσα είπε γλυκά ο Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Mente Fuerte τη νύχτα της Κυριακής στο After Dark του OPEN. 

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού «Δάγκωσε την γλώσσα σου» για την Μαρία Σολωμού, με την οποία και φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις εμφανίστηκε η εικόνα της γνωστής ηθοποιού, ο Mente Fuerte αναφώνησε «ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;». Ο Θέμης Γεωργαντάς όμως επέμεινε και του θύμισε το εξώφυλλο του πρόσφατου άλμπουμ του.

«Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

«Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπροεί να το στηρίξει 100%.» συμπλήρωσε, στη συνέχεια της συζήτησης, ο Mente Fuerte στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. «Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου