Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Νικήτας Τσακίρογλου: «Αποφεύγω να το θυμάμαι, είναι σχεδόν ένας εφιάλτης»

«Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα Διαβάτη», είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στο θέατρο, αλλά και στη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη.

«Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης», είπε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στη συνέχεια για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και το μεγάλο δώρο που έφερε στη ζωή του το θέατρο: «Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγράμματα. Το θέατρο μου έφερε και την Χρυσούλα Διαβάτη. Δεν ξέρω εάν θα είχα κάνει αυτά που έχω κάνει εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό».

Για τη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου: «Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου στην Χρυσούλα. Στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ γιατί δεν είχαμε τις οικονομικές προϋποθέσεις. Περπατούσαμε στην Θεσσαλονίκη και είπαμε “δεν παντρευόμαστε;”. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε χωρίς τους γονείς μας! Ο γάμος μας στέριωσε γιατί έγινε με πολύ περίσκεψη και βάσανο. Όταν τσακωνόμαστε το ξεπερνούσαμε».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου εκτιμά απεριόριστα την σύζυγό του, και όπως είπε «μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα. Πρέπει να θαυμάζεται». Ο ηθοποιός τόνισε πως η Χρυσούλα είναι καλύτερη ηθοποιός από εκείνον, αλλά και βοηθάει στο να διατηρηθεί η ισορροπία της οικογένειάς τους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου