Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Νίκος Βερλέκης: «Δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας, εγώ ήμουν 25 και εκείνη 45»

"Είχα γυναίκες στη ζωή μου και μεγαλύτερες και μικρότερες" τονίζει ο Νίκος Βερλέκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του Πρωινού Μας στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την τηλεόραση, την προτεραιότητα στην οικογένεια αλλά και το κεφάλαιο έρωτας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βερλέκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και έκανα δουλειές με βάση μόνο τα χρήματα και φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος. Είναι δουλειές που δεν τις εγκρίνεις άμα τη δεις τώρα και καμιά φορά λες καλύτερα να μην το είχα κάνει».

«Προτεραιότητα είναι πάντα η ζωή. Μετά έρχεται το θέατρο και η τηλεόραση. Γενικώς δεν κυνηγάω τις δουλειές και δεν παίρνω τηλέφωνα, δεν πηγαίνω σε διανομές, δεν τα κάνω αυτά. Έχω μια οικογένεια, δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη σύζυγο που είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια».

Δειτε το βιντεο εδω

«Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας. Είχα γυναίκες στη ζωή μου και μεγαλύτερες και μικρότερες. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν 25 χρόνια, όταν ήμουν εγώ στα 25 και εκείνη ήταν 45» συμπλήρωσε ο Νίκος Βερλέκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου