Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχω μιλήσει, τον βλέπω καμιά φορά στην παραλία, αλλά δεν...», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για το Πρωινό του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τη Δούκισσα Νομικού.

«Δεν διαβάζω αρνητικές κριτικές, η μόνη που δέχομαι είναι από την οικογένειά μου. Οι κοιλιακοί είναι δικοί μου, ο γιατρός είχε αφαιρέσει λίγο λίπος από την κοιλιά. Στο Survivor δεν πήγα για τα χρήματα, τα οποία τα έδωσα όλα σε δωρεές, δεν κράτησα το παραμικρό ευρώ. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το All Star, έχω τόσες υποχρεώσεις που είναι λίγο περίεργο.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήμουν για μία εβδομάδα. Τι κοινό έχω με τη Δούκισσα Νομικού; Δεν έχω κανένα θέμα, ειδικά με τη Φαίη Σκορδά. Τη λατρεύω, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνο, απλά δεν μου δόθηκε ο χρόνος που ήθελα.

Δεν θα καθόμουν να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και να χάνω τις υποχρεώσεις μου, τις δουλειές μου και τα ταξίδια μου. Γι’ αυτό επέλεξα όμορφα και ωραία να πω “γεια σας”. Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχω μιλήσει, τον βλέπω καμιά φορά στην παραλία, αλλά δεν… Δεν υπάρχει χημεία», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Η Δούκισσα πόσο έκατσε; Δύο εβδομάδες; Δούκισσα, σε πέρασα, εγώ έφυγα στη βδομάδα. Ίσως κάτι είδε η κοπέλα, ίσως δεν της ταίριαζε όσο θα ήθελε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου