Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

O Μάκης Τσέλιος στην πιο συγκλονιστική συνέντευξή του: «Με τον Βασίλη ήθελα να γεράσουμε μαζί»

"Εκείνη τη στιγμή χύθηκε το δικό μου αίμα... "

Ο Μάκης Τσέλιος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης για μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής κουβέντας του βρέθηκε ο Billy Bo.

Ο γνωστός σχεδιαστής είπε για πρώτη φορά δημόσια ότι ήταν ζευγάρι με τον Billy Bo, ενώ κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης κουβέντας τους υπήρξαν πολλές συγκινητικές στιγμές. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές…

«Μου άρεσε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί. Ήταν τόσο ερωτεύσιμος, ερωτεύσιμος από τους πάντες, σε σταματούσε η ομορφιά τους. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί μου. Μείναμε μαζί, τον ερωτεύτηκα. Δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αυτό, αλλά το ξέρει ο κόσμος.

Δεν είχε προσωπική δύναμη γι’ αυτό ήταν γαντζωμένος από πάνω μου. 9 μήνες ταλαιπωρήθηκε με την ασθένειά του -άλλοι θα έφευγαν σε 15-20 μέρες αλλά έκανα ό,τι ήταν δυνατόν στον κόσμο ολόκληρο. Είχαμε μαζέψει μια περιουσία τότε, την έφαγα όλη. Ήταν μια δύσκολη αρρώστια τότε. Η απώλειά του με πονάει».

«Ήμουν στο Παρίσι και με πήρε ο Billy Bo και μου είπε «Μάκη, με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι χύθηκε το αίμα που είχα δώσει και να κάνω ξανά εξετάσεις». Εκείνη τη στιγμή χύθηκε το δικό μου αίμα… Νοσηλεύτηκε στο Παρίσι με το όνομα Τριανταφυλλόπουλος», αποκάλυψε ο Μάκης Τσέλιος.

«Μου έλεγε «Δεν θα γυρίσω Μάκη, εγώ θα φύγω και πρέπει να κοιτάξεις κι εσύ τη ζωή σου». Ήθελε να έρθει στην Αθήνα, να δει τη θάλασσα, να δει αυτά που πίστευε ότι δεν θα τα ξαναδεί. Νοικιάσαμε ένα σπίτι στο Καβούρι για να μην τον βλέπει κανείς», ανέφερε ο Μάκης Τσέλιος.

«Του έκλεισα τα μάτια. Έφυγε στην αγκαλιά μου. Δεν ήθελε να είναι κανείς στο δωμάτιο. Μού είπε «Θέλω να φύγουν όλοι από εδώ μέσα, θέλω να φύγω ήσυχος, δεν θέλω να ακούω τίποτα. Ρίχνε μου μια ματιά μόνο εσύ». Τυφλός, 40 κιλά. Τι φοβερό πράγμα να δεις τον άνθρωπο που αγαπάς νεκρό. Εγώ από εκείνη την ημέρα δεν καταλαβαίνω μικρά πράγματα, ούτε που με νοιάζουν», εξομολογήθηκε ο Μάκης Τσέλιος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ήθελα να γεράσουμε μαζί, να έχω έναν δικό μου άνθρωπο. Κι αυτόν δεν τον έχω τώρα. Έχω μόνο συγγενικά μου πρόσωπα. Δεν έχω τον δικό μου άνθρωπο, έχω τους αγαπημένους μου», κατέληξε ο Μάκης Τσέλιος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου