Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Τρίχες κατσαρές, ένα smart πήρα από τους Singles, τίποτα άλλο»

"Το ότι έκανα μια σειρά δεν λέει κάτι. Τον πρώτο χρόνο δεν ξέραμε ότι θα κάνει επιτυχία, άντε το δεύτερο λίγο καλύτερα να ήταν τα οικονομικά" δήλωσε η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου για την επιτυχία των Singles κι αν κατάφερε να την εξαργυρώσει στην καλλιτεχνική της πορεία.

Αισθανθήκατε ποτέ τον ρόλο της Λίλας από τους Singles σαν βάρος;

Ναι βέβαια το αισθάνθηκα σαν βάρος, δεν θα πω ψέματα. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλή χαρά κι υπήρξα τυχερή που τον είχα, αλλά σίγουρα είχε και την άλλη πλευρά την πιο σκοτεινή. Πριν την Λίλα έκανα 10 χρόνια θέατρο και δραματικούς ρόλους και μετά υπήρχε μόνο αυτό. Πιστεύω όμως ότι το διαχειρίστηκα αρκετά καλά και δεν ενέδωσα σε αντίστοιχους ρόλους στο θέατρο ή στην τηλεόραση, απλά για να υπάρχω.

Θα ήσασταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνουν οι Singles remake ή ταινία;

Αν υπήρχε ένας φοβερός σεναριακός λόγος που θα έδινε τρομερό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στο να ξαναδούμε αυτούς τους χαρακτήρες μαζί, θα το έκανα. Μόνο έτσι αν με ρωτάς θα είχε κι επιτυχία με την καλή έννοια. Αν και το βλέπω δύσκολο, μπορεί και να συμβεί, δεν το αποκλείω.

Ζήσατε τις καλές εποχές της τηλεόρασης, βγάλατε τότε πολύ καλά χρήματα;

Όχι. Το ότι έκανα μια σειρά δεν λέει κάτι. Τον πρώτο χρόνο δεν ξέραμε ότι θα κάνει επιτυχία, άντε το δεύτερο λίγο καλύτερα να ήταν τα οικονομικά. Τρίχες κατσαρές. Ένα smart πήρα από τους Singles, τίποτα άλλο. Κι αυτό όμως κάτι είναι. Ποτέ μου δεν κυνηγούσα τα λεφτά, για αυτό είμαι ευγνώμων που έχω το smart.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου