Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σάσα Μπάστα: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ με τον σύζυγο μου»

Τέλος στις φήμες χωρισμού βάζει η Σάσα Μπάστα!

Δρόμους χωριστούς θέλησε Κυριακάτικο δημοσιεύμα να τραβούν η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουραθανάς. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στη Real life, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας «αποφάσισαν μετά από τρεις γάμους, πολιτικό, θρησκευτικό, αλλά και την τελετή όρκων στο Ντουμπάι, να δώσουν τέλος στην κοινή τους πορεία ως ζευγάρι».

«Ωστόσο αρκετά φιλικά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας όμως, μιλώντας στο cyclades24.gr, η Σάσα Μπάστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ίμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά διαψεύδουμε ότι δημοσιεύματα μιλούν για εμάς και την οικογένεια μας. Μετά από μια εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν στο νησί επιστρέφουμε και οι δύο στην Αθήνα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί. Ο Δημήτρης είναι κλειστός χαρακτήρας και δε του αρέσει όλο αυτό που γίνεται, γι’ αυτό και σας μιλάω.”

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε στον κόσμο ηκόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα. Στις 06 Οκτωβρίου του 2019 το ζευγάρι «δέθηκε¨και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου