Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός στη Θεσσαλονίκη χτυπάει σκύλο με το αυτοκίνητο και τον παρατάει

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του» - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης χτυπάει με το αυτοκίνητό του ένα σκυλάκι και το παρατάει αιμόφυρτο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους.

Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες. «Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του» λέει στο Thestival η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρισκόταν στην άκρη του δρόμου» λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου, που ελπίζει ο Μπρούνο να τα καταφέρει και να βγει νικητής σε αυτή τη μάχη που δίνει.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του ασυνείδητου οδηγού προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για 58χρονο (ημεδαπό) σε βάρος του οποίου, όπως ανακοινώθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου