Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια, το παρελθόν μου ζητάει τα ρέστα»

Όσα εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Φασουλής, τη νύχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. 

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και στο παρελθόν που νιώθει να έρχεται σήμερα να τον συναντά τα βράδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον τελευταίο καιρό όλο τα άσχημα μου έρχονται στο μυαλό πριν κοιμηθώ και αυτό δεν μου αρέσει. Γίνεται ασυνείδητα. Δηλαδή γιατί δεν έκανες αυτό ή γιατί έκανες το άλλο, πως φέρθηκες έτσι σε έναν άνθρωπο, πως σου φέρθηκαν έτσι και δεν απάντησες, γιατί έκανες αυτή την παράσταση, γιατί δεν έκανες την άλλη. Δεν περνάω καλά τα βράδια. Σαν να έρχεται το παρελθόν και να μου ζητάει τα ρέστα είναι. Και προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό γιατί, στο διάολο, έχω κάνει και καλά πράγματα. Δεν μου έρχονται όμως ήμου έρχονται με παραγγελία. Δεν έρχονται μόνα τους. Νομίζω πως με επηρέασε πάρα πολύ ο εγκλεισμός».

«Ύστερα, αν θες να σου μιλήσω ειλικρινά, τρία πράγματα μ’ αρέσουν από αυτά που έχω κάνει παρόλο που νομίζω πως έχω κάνει πάνω από 150 παραστάσεις. Τηλεοπτικά έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, τρία ή τέσσερα. Τότε βέβαια δεν υπήρχε κανένας λόγος για να κάνω τηλεόραση γιατί μου άρεσε το θέατρο και δεν είχα λόγο. Υπήρχε εποχή που ήμουν και γω αχάριστος και έκανα τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί, δεν έπρεπε να τις κάνω. Αλλά δεν είπα τόσα όχι όσα έπρεπε».

«Σπάνια αδίκησα ανθρώπους και το έχω μαράζι. Ότι δεν δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις έχω στεναχωρηθεί. Έπρεπε να το πάρουν όσο ήταν νέοι και κάτι γινόταν και υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα στο θέατρο υπάρχουν δυο, τρεις περιπτώσεις που δεν έχω φερθεί καλά αλλά δεν έχω παράπονο γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής στο late night του ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου