Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Συγκινεί η Ελισάβετ Μουτάφη: «Το ζήσαμε τρία χρόνια αυτό με την αρρώστιά του»

"Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου" δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα για την απώλεια του πατέρα της και το γεγονός πως έφυγε από τη ζωή το βαφτιστήρι της σε ηλικία 13 χρονών.

Εσύ, αντίστοιχα, πώς βιώνεις τις δικές σου δύσκολες στιγμές;

Ο χαμός της γιαγιάς και το παππού μου, οι οποίοι με μεγάλωσαν, με πόνεσε πολύ. Πρόσφατα, όμως, έχασα τον πατέρα μου, στον οποίο είχα μεγάλη αδυναμία, είχα μια εξάρτηση από εκείνον. Το να χάνεις το γονιό σου και μάλιστα σε μια ηλικία κατά την οποία συνειδητοποιείς πράγματα, μοιάζει δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά μάλλον το κάνω με έναν τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Πριν από αυτό, μια άλλη προσωπική τραγωδία ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρονών. Από εκεί και πέρα, πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου και κατάλαβα τη ματαιότητα των πραγμάτων. Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου.

Μπόρεσες να σταθείς στους γονείς του παιδιού;

Δεν ξέρω αν μπόρεσα να το κάνω. Ήμουν εκεί επειδή δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Μόνο έτσι ένιωθα και κοντά στο παιδί, τον Μιχάλη μου. Το ζήσαμε τρία χρόνια αυτό με την αρρώστιά του. Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή, ξέρω όμως ότι αυτό το παιδί έδινε δύναμη και σε εμένα και στους γονείς του. Εκείνοι, από την άλλη, είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Το λέω κι ανατριχιάζω. Τους θαυμάζω όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου