Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ με την Ελεονώρα Μελέτη 100%, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος»

"Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια".

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, συζήτησαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν στην επίμαχη εκπομπή του ALPHA πήρε τον λόγο και έκανε κάποιες σημαντικές διεκρινίσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Όπως είπε η Ελεονώρα, και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι και φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, πάλι φταίμε όλοι. Στην εκπομπή αυτή στον Alpha, όταν με κάλεσαν να είμαι μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία μας είπαν ότι θα την σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή την πρώτη εβδομάδα και πήγαινε πολύ καλά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι, έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, ο Τεργιάκης, ο Γρηγοριάδης.

Πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν. Στην πορεία έφυγα κι εγώ αφού τα συζητήσαμε με το κανάλι και τελευταίος πριν λίγο καιρό έφυγε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού.

Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια. Ήρθε επικεφαλής σε ένα πρότζεκτ που δεν πέτυχε, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου