Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχει συμβεί να έχω λιγότερη όρεξη να δω συνάδελφο μου»

"Πάνω στη σκηνή όμως τα ξεχνάω όλα και τα ξαναθυμάμαι μετά" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Φιλιά, Όσκαρ».

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες σκηνικές συνεργασίες, τον ρομαντισμό στη δουλειά αλλά και τα ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να πάω σε ένα ριάλιτι δεν είναι κάτι που θα το έκανα. Είχα και πάρα πολλές κρούσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ηθοποιός και για αυτό και μόνο θέλω να υπάρχω και για αυτό και μόνο θέλω να με ξέρει ο κόσμος».

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ίδια σκηνή με συνάδελφο χωρίς να μιλάμε. Γενικά είμαι και ευγενής και δεν προκαλώ ίντριγκες. Αλλά να έχω λίγο λιγότερη όρεξη να δω έναν συνάδελφο μου, ή λίγο περισσότερο, αυτό ναι έχει συμβεί πολλές φορές. Πάνω στη σκηνή όμως τα ξεχνάω όλα αυτά και τα ξαναθυμάμαι μετά».

«Την δουλειά μου δεν έχω πάψει να την βλέπω ρομαντικά και έχω πείσει τον εαυτό μου να μη σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό. Ας πούμε ότι έχω χάσει και χρήματα αλλά, επειδή ήταν χρήματα που τα είχα κατά νου για αυτό τον λόγο, δεν τα θεωρώ χαμένα και σε βάθος χρόνου πήρα με έναν τρόπο πίσω το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου