Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Σοβαρά τραυματισμένες η μητέρα και η αδερφή της

Τροχαίο στην Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη – Αφέθηκε ελεύθερος

Παρουσιάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στην Παλαιόχωρα Ημαθίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία 15χρονη και να τραυματιστούν σοβαρά η μητέρα και η αδερφή της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά της ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει αλκοόλ προτού μπει στο αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα η 12χρονη αδερφή της νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας και χθες το βράδυ  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Την ίδια ώρα η 11χρονη αδερφή της νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή. Μάλιστα, χθες αναζητούσε συνεχώς την 15χρονη αδερφή της, καθώς δεν γνωρίζει ότι έχασε τη ζωή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχα δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στο θάνατο τη 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» δήλωσε στο makthes.gr κάτοικος του χωριού.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου