Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπεις black list στην τηλεόραση»

"Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει" ανέφερε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show και μίλησε για τον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε μαύρη λίστα στο χώρο των media.

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι.

Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη.» δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου