Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη»

"Εγώ γενικά δεν είμαι άνθρωπος των καβγάδων. Δεν πρόκειται να τραβήξω μια κατάσταση στα άκρα" ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και τη συνύπαρξή της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στο ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο διαζύγιό της, αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Εύα.

Η φετινή σεζόν τη βρίσκει στην ίδια σειρά με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της Εύας, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όταν έγινε η πρόταση στον Γιάννη, εγώ είχα κλείσει ήδη να είμαι στη σειρά. Με πήρε λοιπόν και μου είπε ότι θα κάνει ένα guest. Προφανώς και το κουβεντιάσαμε γιατί υπάρχει και ένα παιδί, οπότε καλό είναι όλα αυτά να είναι προς συζήτηση. Επίσης, επειδή είναι κάτι που θα δει και το παιδί, δεν θέλαμε να υπάρχουν μπερδέματα.

Βελούδινα διαζύγια δεν υπάρχουν κι αυτό το έχει πει αρκετές φορές η Βάσω. Ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν πολύ σύντομα να βρουν τη χρυσή τομή.

Στην αρχή είναι λογικό τα πράγματα να είναι τεταμένα και να υπάρχει μια δυσκολία. Θεωρώ όμως ότι επειδή είμαστε νοήμονες άνθρωποι και πάνω από όλα σκεφτόμαστε το παιδί μας, τα βάλαμε κάτω πολύ νωρίς και αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να προχωρήσουμε με κοινή γραμμή ως προς το παιδί. Αυτό είναι που κάνει καλό στην Εύα. Εγώ γενικά δεν είμαι άνθρωπος των καβγάδων. Δεν πρόκειται να τραβήξω μια κατάσταση στα άκρα. Εκτός κι αν κάποιος πειράξει το παιδί μου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου