Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Χαλασμός στη δίκη Φιλιππίδη – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Λένας Δροσάκη

Αποχώρησε η έδρα του δικαστηρίου.

Πολύ μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, την ώρα που κατέθετε η Λένα Δροσάκη έγινε χαμός μεταξύ των δικηγόρων, Δημητρακόπουλου και Σαλούστρου.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Βάγιος είπε τα εξής: «Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εξέτασης της Λένας Δροσάκη δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των δικηγόρων, του κ. Δημητρακόπουλου και του κ. Σαλούστρου που εκπροσωπεί τη δεύτερη καταγγέλλουσα.

Κάνοντας ο κ. Δημητρακόπουλος ερώτηση στη Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε σε ερωτόλογα που φέρεται να έστελνε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς τη δεύτερη καταγγέλλουσα. Ο δικηγόρος της αντέδρασε πάρα πολύ έντονα, τονίζοντας ότι αυτά δεν ήταν ερωτόλογα αλλά προστυχόλογα τα οποία την έφεραν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, κάτι το οποίο έκανε και στην ίδια τη Λένα Δροσάκη.

Εκεί, λοιπόν, έγινε μια έκρηξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, ότι συνεχώς διαστρεβλώνονται κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων τα όσα λέγονται. Χτύπησαν τα χέρια στα έδραν, η έδρα αποσύρθηκε και επενέβη η αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα εξής για τη Λένα Δροσάκη: «Ακούσαμε για πρώτη φορά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Λένα Δροσάκη. Υπήρχε μέχρι στιγμής η ερώτηση για ποιο λόγο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενώ γνώριζε για τη σεξουαλική παρενόχληση, συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Για πρώτη φορά δόθηκε η απάντηση.

Δειτε το βιντεο εδω

Μόλις είχε έρθει στη ζωή το παιδί τους, είχαν ανοιχτεί οικονομικά με την αγορά ενός σπιτιού και διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού της με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, γυναικολογικής φύσεως. Οπότε δεν υπήρχε τρόπος για το ζευγάρι να αρνηθεί την οποιαδήποτε δουλειά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου