Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Δημήτρης Κοργιαλάς: Λύγισε on air για τον γιο του – «Είναι όλος μου ο κόσμος»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε μία από τις πιο ειλικρινείς και συγκινητικές του εξομολογήσεις

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς και συγκινητικές του συνεντεύξεις στον φακό της εκπομπής «Πρωινό Μας». 

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τη σχέση του με τον γιο του, Θανάση, αλλά και τις επαφές που διατηρεί μέχρι σήμερα με τις πρώην συντρόφους του, Φωτεινή Ψυχίδου και Ευρυδίκη.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δηλώνει εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Πώς προέκυψε η μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο στην Αθήνα; Ο Δημήτρης Κοργιαλάς απαντά: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει καταφέρει να διατηρεί καλές επαφές με τις πρώην συντρόφους του, ο τραγουδιστής απαντά: «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας νέα σχέση και οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κάθετος: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου