Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Εξοργισμένοι στο «Πρωινό μας» με τη Νεφέλη Ορφανού: «Τι φράση είναι αυτή; Τι; Έχω τρελαθεί τώρα»

«Δεν χρειάζεται να μας βιάσουν για να υπερασπιστούμε τις βιασμένες, κυρία Ορφανού», λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκαν στο «Πρωινό μας».

Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού δεν άρεσαν καθόλου στην Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, οι οποίες ξέσπασαν στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού

«Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που αυτή τη στιγμή έχει βγει μπροστά κι έχουν πει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει φερθεί με τον τρόπο που έχει φερθεί. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά για ποιο λόγο η κυρία Ορφανού εκτίθεται τόσο περίεργα σε μια κάμερα. Ότι είναι αλλού το ψωμί και αλλού το κρεβάτι κάποιες γυναίκες το ξέρουν, ευτυχώς οι πιο πολλές. Δεν καταλαβαίνω όμως τι σημαίνει το “εμένα γιατί δεν με βίασαν;”», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε από την πλευρά της: «Εγώ δεν έχω βιαστεί στη ζωή μου, είμαι τυχερή γυναίκα. Δεν χρειάζεται να με βιάσει κάποιος για να υπερασπιστώ τις γυναίκες που βίασαν άλλοι άντρες. Είμαστε γυναίκες, είμαστε άνθρωποι και θα ήθελα να ξανασκεφτεί αυτό που είπε. Δεν χρειάζεται να μας βιάσουν για να υπερασπιστούμε τις βιασμένες, κυρία Ορφανού.

Θέλω να σταθώ και σε κάτι άλλο που μου χτύπησε πάρα πολύ άσχημα. Όταν είπε “αχ Πέτρο”, “ε, τι να κάνει και ο Πέτρος;”, τι φράση είναι αυτή ρε παιδιά; Δηλαδή τι; Ότι τα θέλανε; Αυτό θέλει να μας πει; Έχω τρελαθεί λίγο τώρα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου