Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν έγκυος και το κανάλι με άδειασε από το τηλέφωνο»

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά για την άδικη μεταχείρηση που δέχθηκε από τηλεοπτικό σταθμό στο παρελθόν

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για τη λήξη της συνεργασίας του με το GNTM στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη σχολίασε: «Πόσο άσχημο είναι να σε αδειάζουν από ένα τηλέφωνο.

Όταν κάνεις μία τεράστια επιτυχία όπως το GNTM και ο κύριος Σκουλός που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, ένα τηλέφωνο το αξίζει». Τότε η Ελεονώρα πήρε τον λόγο και ανέφερε σχετικά: «Το άδειασμα είναι άδειασμα με όποιο μέσο και να γίνει. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο, αλλά είναι αμήχανο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο και κάποιοι παραμένετε ρομαντικοί. Εμένα σταθμός, με έχει ενημερώσει από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο που έχουμε δεν θέλει να τεθεί σε λειτουργία. Ήμουν έγκυος», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Τι περιμένετε ρε παιδιά; Να σε βγάλουν έξω για φαγητό και να σου χρυσώσουν το χάπι και να σου πουν ότι δεν σε θέλουν; Έχετε καταλάβει ότι είμαστε προϊόντα που εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συγκεκριμένα συμφέροντα; Όταν το καταλάβετε αυτό, δεν θα σας πειράζει αν σας αδειάζουν είτε από το τηλέφωνο, είτε από κοντά τετ α τετ» σχολίασε σε έντονο τόνο κλείνοντας το θέμα η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου