Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Η Δήμητρα Λιάνη αποκαλύπτει για το περίφημο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στο αεροπλάνο

«Ο Ανδρέας ήταν καθαρά ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής αυτής της κίνησης», λέει η Δήμητρα Λιάνη.

Για το περίφημο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου κατά την έξοδό του από το αεροπλάνο το 1988, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη στη στήλη “Vintage Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Ήταν μια πολύ γενναία και μεγαλειώδης κίνηση. Μια κίνηση που άλλαξε το ρου της ιστορίας σε ότι αφορούσε τη σχέση μας.

Μου είχε πει ότι θα βγει να χαιρετήσει και να περιμένω το σήμα του. Φαντάστηκα ότι θα ήταν κάτι διακριτικό και όχι ότι θα γυρίσει και θα κάνει αυτή την κίνηση. Δεν φοβήθηκε ποτέ. 

Ο άνθρωπος που φτάνει κοντά στο θάνατο, βλέπει τα πράγματα αλλιώς.

Ο Ανδρέας ήταν καθαρά ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής αυτής της κίνησης. Τη μεγαλειότητα αυτής της κίνησης την κατάλαβα μετά, όταν πολλές γυναίκες μού έλεγαν “μπράβο, αυτός είναι άντρας”. Ο Ανδρέας έκανε αυτή την κίνηση για να νομιμοποιήσει και να μονιμοποιήσει εμένα στον ελληνικό λαό», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη είπε επίσης: «Είχαμε περάσει μια τρομοκρατία, μια σειρά εκβιασμών να μην επιστρέψει μαζί μου. Ένας εκδότης είχε πει να πάω στην Αμερική για έξι μήνες. 

Δειτε το βιντεο εδω

Υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν πως δεν πρέπει να γυρίσω μαζί του από το Χέρφιλντ γιατί τον καταστρέφω.  Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα σε καμία περίπτωση εκείνη τη στιγμή του νεύματος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο δικός μου θεός».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου